Informacja o plikach cookie

Niniejsza strona korzysta z plików cookie. Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować treści lepiej dopasowane do preferencji użytkowników i analizować ruch w naszej witrynie. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług.

Ok, rozumiem
Znajdź sklep TXM >

Zadzwoń i zamów: 42 20 67 555 (pon-pt 08:00 - 16:00)

  • Infolinia

    Zadzwoń i zamów 42 20 67 555

  • Wysyłka

    Darmowa wysyłka do sklepów stacjonarnych, kurierem od 119,99zł

  • Zegar
    Wysyłka kurierem za

    XXX

    Godzin

    :

    Minut

    :

    Sekund

Szukaj

Sklepy

Koszyk

KLAUDIA (94 opini)

strona:

facebook:

Wszystkie opinie klientów

Wszystkie opinie użytkownika

KLAUDIA

2021-09-13 08:48:44
Polecam. Ładne eleganckie czarne spodnie, ładnie dopasowuja się do sylwetki. Rozmiar standardowy. Kupione na promo za ok 17 zł

SPODNIE DZIEWCZĘCE

Średnia ocen

KLAUDIA

2021-09-13 08:47:23
Polecam. Rozmiar standardowy. Materiał ok.

KLAUDIA

2021-09-13 08:47:01
Polecam. Koszulka luźna, o dłuższych krótkich rękawach.

KLAUDIA

2021-09-13 08:45:55
Polecam. Dobrze odszyty piórnik, zamek działa bez zarzutu.

AKCESORIA SZKOLNE

Średnia ocen

KLAUDIA

2021-09-13 08:45:18
Polecam

KLAUDIA

2021-09-13 08:45:16
Polecam

KLAUDIA

2021-09-13 08:44:43
Kolor brąz piękny, jak na foto. Fajna bawelniana spódnica.

SPÓDNICA DAMSKA

Średnia ocen

Klaudia

2021-09-06 07:34:47
Fajna koszulka, polecam

KLAUDIA

2021-08-25 07:53:05
Rozmiar standardowy. Dół spodni nie jest tak dopasowany jak na foto.

SPODNIE DAMSKIE CASUAL

Średnia ocen

KLAUDIA

2021-08-25 07:48:12
Fajna koszulka, rozmiar standardowy. Polecam

KLAUDIA

2021-08-25 07:47:35
Wszystko ok, rozmiar standardowy, ładne złote aplikacje. Polecam

KLAUDIA

2021-08-22 08:18:49
Super plecak, fajne kolory i materiał, zamki dobrze wszyte. Kupiony za 27 zł co jeszcze bardziej cieszy. Polecam

AKCESORIA SZKOLNE

Średnia ocen

KLAUDIA

2021-07-19 12:41:08
Dresy cienkie, dobrze odszyte, nogawki wąskie. Jestem zadowolona.

SPODNIE DAMSKIE DRES

Średnia ocen

KLAUDIA

2021-07-19 12:40:13
Spodnie ok. Sugerować się tabelą rozmiarów. Tak jak poprzedniczka napisała, trzeba brać rozmiar większy ;)

SPODNIE MĘSKIE DRES

Średnia ocen

KLAUDIA

2021-07-19 12:39:17
Bluza ok, rozmiar standardowy

BLUZA MĘSKA

Średnia ocen

KLAUDIA

2021-06-27 07:39:53
Piękna i elegancka sukienka. Upolowana za niecałe 50 zł. Jestem bardzo zadowolona z zakupu :)

SUKIENKA DAMSKA CASUAL

Średnia ocen

KLAUDIA

2021-05-27 18:50:34
Ok. Rozmiar zgodny z opisem.

SPODNIE MĘSKIE DRES

Średnia ocen

KLAUDIA

2021-05-27 18:46:50
Super koszula. Możliwość podwinięcia rękawów na 3/4. Polecamy.

KLAUDIA

2021-05-27 18:45:47
Super koszulka, fajny materiał, rozmiar standardowy, polecam.

KLAUDIA

2021-05-27 18:44:53
Kupiliśmy spodnie w kolorze zielonym. Dobrze odszyte, rozmiar standardowy. Polecamy

KLAUDIA

2021-03-07 22:19:23
Super torebka w super cenie :) Dobrze wykonana. Polecam

KLAUDIA

2021-01-30 07:59:28
Kupiłam tym razem w bezowym kolorze (zielen już mam). Polecam super spódnica.

SPÓDNICA DAMSKA CASUAL

Średnia ocen

KLAUDIA

2021-01-30 07:56:59
Ok. Rozmiar standardowy. Polecam.

KLAUDIA

2021-01-30 07:56:10
Rozmiar standardowy. Polecam

KLAUDIA

2021-01-30 07:54:43
Kolor czerwony polecamy. Rozmiar standardowy.

KLAUDIA

2021-01-30 07:53:01
Super koszulka. Szkoda że nie ma w innych kolorach. Córka zachwycona. Ładna aplikacja, bluzeczka dobrze odszyta.

KLAUDIA

2021-01-30 07:53:00
Super koszulka. Szkoda że nie ma w innych kolorach. Córka zachwycona. Ładna aplikacja, bluzeczka dobrze odszyta.

KLAUDIA

2021-01-30 07:51:10
Rozmiar standardowy, jasny pastelowy kolor.

KLAUDIA

2021-01-30 07:50:04
Dłuższa koszulka. Żywy kolor czerwony. Polecam

KLAUDIA

2021-01-30 07:48:55
100 % bawełna. Rozmiar standardowy.

T-SHIRT MĘSKI WZÓR

Średnia ocen

KLAUDIA

2021-01-09 18:25:03
Rozmiar standardowy. Ładnie odszyta. Kolor khaki taki jak na zdjęciu. Polecam.

T-SHIRT MĘSKI WZÓR

Średnia ocen

KLAUDIA

2021-01-09 18:23:17
Koszulka z firmy mayor, skład 100 % bawełna. Rozmiar standardowy. Kupiliśmy oba kolory, polecamy.

T-SHIRT MĘSKI WZÓR

Średnia ocen

KLAUDIA

2021-01-09 18:20:37
Sugerując się wcześniejszymi opiniami zamówiłam bluzkę o rozmiar mniejszą. Polecam

BLUZKA

Średnia ocen

KLAUDIA

2021-01-08 09:44:33
Bardzo fajna koszulka, dobrze odszyta.

KLAUDIA

2020-06-29 11:12:56
Rozmiar standardowy. Materiał ok.

KLAUDIA

2020-06-29 11:11:47
Rozmiar standardowy, materiał grubszy.

SUKIENKA DAMSKA CASUAL

Średnia ocen

KLAUDIA

2020-04-06 19:14:51
Rozmiar zgodny z opisem, buty dobrze wykonane, raczej na szczupła stope

KLAUDIA

2020-04-06 19:01:23
Fajne rękawiczki, z miękkiego materiału, przylegają do dłoni. Kolor jak w opisie. Niedługo będę posiadać całą game kolorystyczną, kupione za 2,99

KLAUDIA

2020-04-06 18:59:28
Piękne obrazki, dokładne wykonanie, córka zachwycona. Rewelacyjna cena :)

KLAUDIA

2020-04-06 18:57:23
Kupiłam 38-41, niestety okazały się za małe, córka nosząca rozm 34/35 dostała:)

KLAUDIA

2020-03-04 11:23:13
Kupiłam rozm M i wszystko się zgadza, mam kolor różowy (pudrowy?) dobrze odszyta, ładnie się układa. Cena w jakiej ja upolowałam to 29,99 - więc jeszcze bardziej to cieszy:)

KLAUDIA

2020-03-04 11:21:59
Piekny zielony kolor, rękawy wąskie i u mnie nie sa długie raczej takie 3/4 bym powiedziała, ale i tak bluzeczka zostaje u mnie. Rozmiar zgody z tym który noszę

KLAUDIA

2020-02-28 11:04:53
Kupiłam wg rozmiarówki rozm L okazała się za szeroka, na dość szerokie biodra. Jedynie długość się zgadzała z tabelą. Spódnica ze srebrną nitka, taka dość błyszcząca.

SPÓDNICA DAMSKA CASUAL

Średnia ocen

KLAUDIA

2020-02-27 14:38:37
Super wykonanie kurteczki, rozmiar zgodny z tabelą. I ta cena 9,99 :)

KLAUDIA

2020-02-26 08:54:25
Kupiłam wg rozmiarówki rozm L okazała się za szeroka, na dość szerokie biodra. Jedynie długość się zgadzała z tabelą. Spódnica ze srebrną nitka, taka dość błyszcząca.

SPÓDNICA DAMSKA CASUAL

Średnia ocen

KLAUDIA

2020-02-26 08:50:37
Super worek/torebka, materiał śliski, fajnie się układa, szerokie sznurki co jest dodatkowym atutem

TOREBKA DAMSKA STANDARD

Średnia ocen

KLAUDIA

2020-02-26 08:49:18
Córka nosi rozm 134 kupiłyśmy 152, jest super elegancka. Długość u nas do kolan. Polecamy

1117694SJR152

Średnia ocen

KLAUDIA

2020-02-26 08:48:07
Bardzo elegancka bluzeczka, materiał elastyczny, rozmiar standardowy :)

KLAUDIA

2020-02-26 08:46:34
Kupiłam jasno szary kolor w cenie 9,99, super bluzka, elegancki materiał, fajnie się układa, rozmiarówka standardowa

KLAUDIA

2020-02-25 19:09:35
Piękna bluzka w kolorze zielonym. Rozmiar standardowy. Dodatkowo w super cenie 11,99.

KLAUDIA

2020-02-15 17:22:14
Piękna różowa kurtka w super cenie (39,99zł). Dobrze odszyta, zamówiłam rozmiar taki jak noszę, czyli L i jest idealna, tak jak opisana w rozmiarówce.

KURTKA DAMSKA ZIMOWA

Średnia ocen

KLAUDIA

2020-01-29 16:03:54
Zakupiony rozmiar 34 w pasie ma 97 cm

SPODNIE MĘSKIE CASUAL

Średnia ocen

KLAUDIA

2020-01-29 08:24:40
To są rajstopki które zawsze kupujemy, tym razem padło na kolor różowy :) Polecam jako mama, są naprawdę wytrzymałe, nie mechacą się w praniu

KLAUDIA

2020-01-29 08:22:03
Kupiliśmy kolejną pare :) Polecam

KLAUDIA

2020-01-29 08:20:32
Zamówiłam kolor wg opisu beżowy melanżowy, okazał się to być kolor jak na obrazku- wg mnie bordowy. Ale i tak czapeczka zostaje u nas, zakupiona za 2,99

KLAUDIA

2020-01-29 08:14:37
Polecam

KLAUDIA

2020-01-23 19:36:20
Dobre spodnie w niskiej cenie :) rozmiar standardowy

SPODNIE MĘSKIE CASUAL

Średnia ocen

KLAUDIA

2020-01-23 19:19:57
Fajna duża torba w kolorze czerwonym. Jednokomorowa.

TOREBKA DAMSKA PLAŻOWA

Średnia ocen

KLAUDIA

2020-01-15 10:33:12
Super getry, wydają się dobre gatunkowo (ocena po dotyku) rozmiar 134 - standardowy.

LEGINSY DZIEWCZĘCE

Średnia ocen

KLAUDIA

2019-12-16 11:47:55
Super koszula, rozmiar ok. Mamy kolor czerwony. Upolowana za 19,99

KLAUDIA

2019-12-06 10:38:05
Kupiłam mężowi drugą koszule, tym razem granatową, wszystko jak najbardziej na + . Rozmiar ok, materiał ok, dobrze odszyta. Jedynie mała różnica między tym granatem a czarnym jak porównaliśmy obie koszule, ale nie odsyłam, bo upolowana za 14,99 :)

1115943GR000M

Średnia ocen

Klaudia

2019-10-04 09:35:06
Polecam, mam beżowy, dla mnie idealne;)

Klaudia

2019-10-04 09:33:42
Wszystko ok, rozmiar zgodny z tabela, ładnie odszyte

BOKSERKI MĘSKIE

Średnia ocen

Klaudia

2019-10-04 09:33:21
Wszystko ok, rozmiar zgodny z tabela, ładnie odszyte

BOKSERKI MĘSKIE

Średnia ocen

KLAUDIA

2019-10-04 09:32:09
Super czapka, fajne kolory, idealna na lekka zime. Kupiona w rewelacyjnej cenie 4,99

Klaudia

2019-10-04 09:30:15
Super czapeczka, cieplejsza ładnie wykonana. Kupiłyśmy w rewelacyjnej cenie 4,99

KLAUDIA

2019-10-04 09:29:33
Super czapeczka, ładnie przylega do głowy, taka ani gruba ani cienka, w sam raz na lekka zime. Serduszko ładnie błyszczy. Kupiłyśmy w rewelacyjnej cenie 4,99

KLAUDIA

2019-10-04 09:27:55
Super czapeczka, ładnie przylega do głowy, serduszko ładnie błyszczy. Kupiłyśmy w rewelacyjnej cenie za 4,99

KLAUDIA

2019-10-01 15:33:25
Super czapeczka,dobrej jakości, ładnie przylega do głowy, mamy w kolorze zielonym,

KLAUDIA

2019-09-20 11:35:31
Super pantofelki za fajną cene 6,99. Córka zadowolona

KLAUDIA

2019-09-20 11:34:55
Pantofle super jedyny minus kupować trzeba mniejszy rozmiar niż nosi dziecko. Ale za 3,99 nie oddajemy

KLAUDIA

2019-09-20 11:33:41
Super rajstopki, kupujemy już kolejny rozmiar:)

KLAUDIA

2019-09-20 11:33:02
6 latek zadowolony, fajne rękawiczki wyglądają na cieple i w super cenie promocyjnej 4,99

KLAUDIA

2019-09-20 11:32:17
Fajne rękawiczki za 1,99. Są dłuższe, fajnie kryją nadgarstki, syn zadowolony (6latek)

KLAUDIA

2019-09-20 11:31:24
Super rękawiczki, dopasowują się do dłoni (nawet tej chudej). z miękkiego materiału a ciepłe. Polecam

RĘKAWICZKI DAMSKIE

Średnia ocen

KLAUDIA

2019-09-20 11:30:35
Super czapka, w tamtym sezonie miałam szarą teraz zakupiłam bordo. Cienka fajnie się układa :)

CZAPKA DAMSKA GRUBA

Średnia ocen

KLAUDIA

2019-09-20 11:28:59
Super koszula, zakupiłam mężowi w kolorze czarnym, fajny materiał no i cena promocyjna 29,99

1115943CZ000L

Średnia ocen

KLAUDIA

2019-06-19 09:58:42
Super buciki kolor jasno zielony bardzo fajny :)

KLAUDIA

2019-06-19 09:57:45
Kupiłyśmy rozmiar 34 jednak jest to więcej niż 21 cm długości. Mimo to za taką cene (4,99) zostawiamy :)

KLAPKI DZIECIĘCE KROX

Średnia ocen

KLAUDIA

2019-05-10 19:31:11
Kupuje już któryś raz i jestem zadowolona :)

SKARPETKI DAMSKIE DWUPAK

Średnia ocen

KLAUDIA

2019-05-10 19:30:45
Także polecam :)

KLAUDIA

2019-05-10 19:30:21
super rajtuzki w super cenie

KLAUDIA

2019-05-10 19:29:50
Super produkt

KLAUDIA

2019-05-10 19:29:19
Super rajtuzki w super cenie

KLAUDIA

2019-05-10 19:28:35
Czapka ładnie wykonana,mamy kolor różowy, córka zadowolona z zakupu. Upolowana na promocji co jeszcze bardziej cieszy:)

KLAUDIA

2019-05-10 19:27:06
Jak zwykle jesteśmy z córką zadowolone z zakupu, to już kolejna para z tej serii:) ładnie przylegają do nogi oraz są bardzo wytrzymałe. Rozmiar ok

KLAUDIA

2019-05-10 19:25:18
Bardzo ładnie wykonana czapka, syn zachwycony, mamy kolor granat

Klaudia

2019-01-11 07:12:24
Koszula bardzo ładna, rozmiar zgodny ze standarową rozmiarówką, mąż zadowolony.

Klaudia

2019-01-11 07:12:21
Koszula bardzo ładna, rozmiar zgodny ze standarową rozmiarówką, mąż zadowolony.

Klaudia

2019-01-11 07:11:01
Kupiłam szare rękawiczki na promocji, są naprawde super, lee\kkie, cienkie a zarazem bardzo ciepłe :) Pieknie prezentują się na dłoniach

RĘKAWICZKI DAMSKIE

Średnia ocen

Klaudia

2019-01-11 07:10:55
Kupiłam szare rękawiczki na promocji, są naprawde super, lee\kkie, cienkie a zarazem bardzo ciepłe :) Pieknie prezentują się na dłoniach

RĘKAWICZKI DAMSKIE

Średnia ocen

KLAUDIA

2018-03-28 18:24:44
Super eleganckie spodnie, rozmiar 30 zgodny z podana rozmiarówką, Cena 19,99 rewelacyjna

SPODNIE DAMSKIE CASUAL

Średnia ocen

KLAUDIA

2018-03-28 18:20:13
Fajne spodnie, w dobrej cenie (23,99). Rozmiar L zgodny z podaną rozmiarówką

SPODNIE DAMSKIE

Średnia ocen

KLAUDIA

2018-03-28 18:18:40
Elegancka koszula w delikatnie szary pasek.
Twój koszyk

Pobieram informacje o koszyku...